همشهری آنلاین – فاطمه عباسی: درست است که خوردن پیاز شسته نشده بیخطر است؟ یا آشپزها با غفلت از تمیز کردن این سبزیجات کمی بیاحتیاطی میکنند؟ اگرچه شستن سبزیجات تازه ضروری است اما شستن پیاز قبل از پخت ضرورتی ندارد. پیازها نه تنها دارای پوشش بیرونی محافظ هستند، بلکه از نظر قرار گرفتن در معرض آفتکشها هم به عنوان یکی از تمیزترین سبزیجات شناخته میشوند. به علاوه، حرارت دادن پیاز میکروبهای مضر را از بین میبرد. با این حال، اگر میخواهید پیاز خود را به صورت خام مصرف کنید، باید آن را در آب خنک بشویید؛ همچنین، اگر پیاز شما علائم واضحی از کثیفی دارد، باید قبل از برش آن را تمیز کنید.
پیاز ممکن است به اندازه کاهو مستعد ابتلا به E. coli نباشد – نوعی باسیل که باعث ایجاد مسمومیت غذایی و اسهال میشود- اما این بدان معنا نیست که هرگز نباید آنها را بشویید. به طور کلی، اگر میخواهید پیاز را بپزید، استفاده از پیاز شسته نشده بیخطر است. گرما کار فوق العادهای در کشتن میکروبها انجام میدهد. با این حال، ممکن است پیازها در معرض حشرات هم قرار داشته باشند و وقتی پیاز را برش میدهید، میکروبهای لایه بیرونی به سمت داخل پخش شوند.
منبع: https://sanapress.ir
- ۰۱/۰۳/۰۶